Saturday, September 14, 2013

Jengah Sebentar

Dah lama xjenguk blog ku ini...tetiba dah duk depan PC nie rase nk jengah sebentar...dah masuk 2013 hampir hujung tahun baru la aku nk update blog ni..tu pun pasal nak link somting ke blog nie..hahaha...too many things happen dari last oct 2012 smpi lah middle 2013...yes im pregnant at last..detect on october 2012 and delivered 5 july 2013...alhamdulillah semuanya selamat dan dipermudahkan...syukur doaku diperkenankan Allah s.w.t akhirnya...terima kasih ya Allah...cukuplah kata2 jengah sebentar nie...nnt akan ku update lagi...


1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment