Wednesday, March 10, 2010

perkabaran gembira

Emm napak pada topik mmg sgt gembira kan..iklas mmg aku gembira cuma ada beberapa perkara yg buat aku kurang rasa gembira dan aku terpaksa lukakan hati beberapa pihak..aku pun xtau sama ada aku ptt share dgn bloggers and readers suma..kemungkinan besar aku akan tamatkan zaman daraku (xbole blah..haha) pada 11 june 2010..arghh tarikh yg xpenah dirancang pun dan xtau la sama ada aku dan Dia akan igt tarikh aniversary kami nanti..ya mmg seronok bila percintaan direstui oleh suma pihak..dan paling hapy bila parents Dia yg suarakan hasrat ini tapi ada banyak perkara yg masih belum kami capai..tapi mereka masih mahu kami kahwin..Disebabkan aku memikirkan hati dan perasaan org2 tua ni aku pun pujuk Dia dan hatiku utk menerima perkara ini sebagai seru yg menandakan perjalanan hidup aku ke new chapter..aku terima dgn redhanya..InsyaAllah jika tiada aral,kemungkinan aku akan bernikah pada 11 June 2010 (Jumaat)..kenduri besarnya mungkin pada hujung thn ni atau awal thn dpn..itu perancangan aku tp kalo org tua2 tu mahukan sebulan lepas tu, aku akur jer..nak taknak aku dgn Dia dah sah nikah kan..yg penting bagi aku nikah..dan yg penting bagi aku nikah di rumah mak and juga majlis nikah tu biar tampak manis and akan jadi memori sampai akhir hayat...Amin..so pada kawan2 yang sudi hadir..datangla k..kad nya akan aku usahakan secepat mungkin..pada mak and abang,neno sayang kamu berdua and tq for giving ur blessing to me..and thank you also to Mr Hazlee Hamzah for agreeing to marry me..

7 comments:

misz jesmy said...

neno im happy for you.. your wish become true. biar majlis lmbt janji da nikah. n mr ag very gentlemen n b a man coz fikir positive.. jas doakan neno n ag hapey ever after.. suka tgk orang yang bercinta bahagia akhirnya.. suka sgt2..

♥me said...

thanx miss J..ur time will come soon..dunt worry..hope u can make it on my day k..

Salasiah Ammar said...

tahniah utk neno & ag..;)

Ahmad said...

:D congrats.

DeAdorableHeart said...

tumpang gembira for both of u. congrats. :)

lädyönä said...

tahniah neno!... bestnya... hopefully my turn wil come too...
niway, again CONGRATS to both of u!... n ona tumpang happy!

♥me said...

thanx to all of u for the wishes..

Post a Comment