Tuesday, February 23, 2010

ANDARTU kah aku??

Well dah lama aku xberblog..mcm malas jer..hehe..topik kat atas tu relate dgn conversation aku dgn mak aku smlm..umur aku dh 26thn..emm dlm umur aku ni mmg dh layak untuk pgg title PUAN and member2 aku mostly dah ada ank..ada yg ank sorg, ada yg masuk 2org and ada jugak yg 4 org lah..haha..aku sorg anak pun xde lg..huhu..mayb aku ni kurang suka layan bdk2 kot..tp anak2 buah aku special la kan..of cos aku layan jer..emm bercerita ttg andartu ni.kdg2 aku rasa mcm dh layak pgg title tu lak..hehe...itu perasaan aku jer (kalo korg lain xrase xpyh la nk terase la kan)..smlm aku kol mak nk gtau die aku nk blk tepeng jumaat ni tp tibe2 die pi bukak topik kawin..emm mak aku dh suh aku kawin dah..tp kali ni sounds very serious jer..huhu..bkn xnak kawin mak tp duitnya xcukup lg..kawin mesti la nk meriah kan..nama pun kawin sekali seumur hidup..mesti nk pki bju lace yg beli kat gulatis ka,euromoda ka..yg mahal2 sikit..bab2 brg hantaran ni aku xpk sgt lah (buatpe nak tayang atas dulang brg2 branded tu nnt nak pki gak, baik buat pakai trus time kenduri tu)..duit hantaran tu penting la untuk kenduri kan..pastu impian aku nk buat garden wedding tp tu lah dah kalut suh kawin tahun ni gak..mcm mana nk tercapai impian aku tu..huhu..mak tolong la paham..bkn neno xnak kawin lg,bukan xpk lg tp bg la peluang kumpul duit lebih sikit utk meriahkan wedding neno..mak semua bole la ckp mas kawin dgn cincin sebentuk dh cukup tp org yg nk kawin ni mesti nk kepuasan ok..kalo bole nk mintak professional photographer amik gambo kawin..badan pun xslim abis lg ni cmna nk pki wedding dress yang meletop..huhu..andartu sgt kah aku..aku tgk ada jer org lan relax jer xkawin2 lg..nape aku yg dikerah sgt suh kawin..this is nonstop question..bile xkawin mst ty bile mau kawin?bile dh kawin mst ty bile nk ada anak?bile dh ada anak sorg mst tya bile nk tbh anak?hemmm questioning mmg habit manusia
kot..


p/s:hope tht my wedding dream come true..
- gbr ats tu juz not as my dream garden wedding (sje letak)

3 comments:

Salasiah Ammar said...

26 tu belum tua la neno..skrg ni tak kesah dah perempuan kawen umo brp...huuuhhu tp yela parents terutamanye mak, mmg suruh la kita kawen cepat2..hahhaha mcm sal, bukan mak sal yg suruh kawen cepat2, tp ammar yg ajak kawen cepat2..hahahahha sbb ammar dah tua...tp takpe lek2 je dulu, yg penting jgn sampai mak neno suruh neno kawen ngan pilihan die sudah la...huhuhu...karang nanges tak berlagu si A.G tu..;p

Phat said...

neno mude lg la hang tu....kalo aku ni ye la dah tuo..hehe

Ahmad said...

:D heehe apa lagi suruh la ag masuk minang :P

Post a Comment