Sunday, August 21, 2011

Penat

Kadang2 aku PENAT melayan karenah manusia ni..xkisah la yg aku kenal rapat, sederhana rapat, xrapat lgsg...kita cuba untuk menjadi yang terbaik, termulia, terjujur, teramanah dgn semuanya tapi masih xcukup bagus bagi mereka...apa yg mereka harapkan??entri aku kali ni mmg sgt frustrated dgn sekeliling aku..spttnya lg 7 hari nak raya ni, aku perlu happy, ceria sbb nak raya kan tapi tah la aku rasa down sgt...nk meluahkan pada siapa?siapa yang boleh dipercayai?siapa yang xkan bwk mulut?hmmm entahlah...biar la terpendam dalam hati je...

2 comments:

Phat said...

mula2 aku nmpk ko update blog dengan tajuk ni..aku pikir mesti semlm atau sabtu si neno si busy bershopping tu pasal penat...rupa2 nya x..penat ngan perangai org rupa nya...sabar je la neno...manusia ni mcm2 hal.....

♥me said...

huhu penat mmg penat...manusia mcm2 ragam...

Post a Comment